•  
  •  
  •  
More Website Templates @ TemplateMonster.com - August 8th 2011!

Yderligere information om utroskab, sex, magt og medier!

 

Denne e-bog / bog indeholder provokerende, endda kontroversielle teorier og redegørelser, som godt kan virke voldsomme og tabubelagte, når det handler om kvinders utroskab, manipulation og kontrol i vores moderne samfund! 

På denne her side, kan du få en smule mere information om indholdet i bogen "Kvinden & Æblerne" - en af de mest kontroversielle bøger om emnet "utroskab" samt moderne parforhold.

Grunden til den kontroversielle tilgang, hører blandet andet sammen med den politiske ukorrekthed og de tunge sandheder, som vi helst vil være foruden. 
Bogen indeholder beviser for, at mænd i stigende grad motiveres til at lade sig blive domineret, hvordan vi opfordres til at blive adskilte som par, hvordan kvinder motiveres til at blive maskuliniserede og hvordan détte gør dem utiltalende hos mænd, på ganske ubevidst plan!

Læs hvordan rollen som "hanrej" i høj grad skal belyses, for at beskrive den nutidige og fremtidige udvikling for mænd og resultatet af utroskab af kvinder.
Derudover vil du opdage hvordan vi, som mennesker, uanset HVEM du er, reagerer på kærlighed, sex, forelskelse, magt og vold! Universelle sandheder, som medierne og vores samfundssystem gør alt for at dække og holde skjult.

Du vil blandt andet finde svar på følgende ...
 

Mænd og jalousi

Hvordan kan det være, at mænd vil være tilbøjelige til at reagere aggressivt på andre maskuline modparter? Hvorfor er det iøvrigt nærliggende, at især kvinder kan motivere mænd til vold?

I bogen "Kvinden & Æblerne" bliver der redegjort for, hvorfor seksuel rivalisering kan være yderst farlig for mænd og hvordan kvinder spiller en aktiv rolle i denne manipulation.
I disse tilfælde sker voldsomme og omgående udledninger af testosteron i en mand, så snart en modpart forsøger at gøre "krav" på den pågældende kvinde. Men hvad hvis disse reaktioner kunne kontrolleres? Eller hvad hvis de skyldes sociale kår? Og hvad hvis du opdagede, at disse reaktioner kan ske for ALLE mænd og ikke kun myte-dannelsen om "voldelige mænd".

Svaret på maskulin jalousi vil overraske dig, og det vil bevise for dig, hvordan menneskets og mandens evolutionære udvikling, taler direkte imod mediernes propaganda om "åbne forhold" o.lign., Du vil opdage, hvordan selv den mest rolige, stille og kærlige mand, kan blive udsat for naturens "forsvar" og fylde ham med testosteron som har unikke egenskaber.

 

De ødelagte familier og parforhold

I bogen "Kvinden & Æblerne" finder du beviser og redegørelser for, at kvinder i de moderne samfund opfordres til at være single og opbryde sin familie. Derudover vil der være oplysninger om, hvordan diverse undersøgelser peger på, at vi som mand / kvinder og par, bliver motiveret og manipuleret til at holde os mere og mere fra hinanden. Både med seperate soveværelser, seperate bopæle, dele-børn, selvrealisering o.lign., og du vil opdage hvordan monogame parforhold snart vil høre til fortiden blot og de lyserøde kærlighedsidealer som har nærmest umulige kår i de moderne samfund.

Der vil også være oplysninger i bogen, som redegører for de fremtidige konsekvenser af denne udvikling, hvor der ikke er nogen tvivl om, at fremtidens tabere vil være mændende og at gruppe af disse "taber-mænd" vil brede sig op til den almindelige middelklasse.

 

Kvinder dominerer mænd og mænd oplæres til at acceptere dette

I bogen "Kvinden & Æblerne" redegøres der for en markant, og alligevel slet-skjult udvikling, som vil bevise for dig, at kvinder motiveres til at skulle dominere deres mænd, både i kraft af den langvarige maskulinisering af kvinder men også i kraft af mænds tilbøjelighed, til at acceptere nymodens dominans.

Du vil også opdage i denne e-bog, de overraskende facts og studier, som beviser af sex i høj grad blot opfattes som et værktøj, til at manipulere mænd. Dette er ikke gammeldags, sur-mands-maskulin tankegang, men bevismateriale fra moderne litteratur og nutide undersøgelser, som kvinder selv har svaret på.

Du vil også opdage, hvordan mænd mister deres selvværd og troværdighed i det moderne samfund, samtidig med at kvinder oplæres til det stikmodsatte. I denne specielle bog, vil du opdage hvordan det kan gøres "interessant" for mænd at lade sig dominere af den moderne kvinde, samt hvordan den moderne kvinder kan berige sig selv og sit følelsesliv ved IKKE at forfalde til monigami eller tosomhed. Og hvis de gør, hvordan det så bliver udtalt, at evig tosomhed ikke er en langvarig løsning.
 

Er du klar til at læse bogen "Kvinden & Æblerne" ? Så klik her og kom til købs-siden og få den tilsendt til din email adresse!